Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904739 obálek a 876171 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pryč s kyselostí!



Autor: Kurt Tepperwein
Rok: 2005
ISBN: 9788089179176
NKP-CNB: boa001-mzk01001234441
OKCZID: 110087755

Citace (dle ČSN ISO 690):
TEPPERWEIN, Kurt. Pryč s kyselostí!: jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze, tajemství dlouhověkosti. Překlad Lada JIRÁSKOVÁ. Vydání první. V Bratislavě: NOXI, 2005. 207 stran.

Hodnocení: 3.4 / 5 (8 hlasů)


Anotace

 

Naše tělo je uzpůsobeno tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Ovšem v důsledku současného životního stylu trpíme nemocemi, předčasně stárneme a umíráme. Vnitřní prostředí organismu by mělo mít mírně zásaditý charakter. Chybné návyky ve stravování však vedou k tomu, že se podíl zásaditosti v těle neustále snižuje. Překyselení organismu je potom důvodem většiny nemocí. Kurt Tepperwein, známý německý terapeut a léčitel, ve své knize vysvětluje, proč je překyselení těla tolik nebezpečné a co udělat pro to, abychom znovu obnovili rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle. (jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze: tajemství dlouhověkosti).

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Komentáře

Špatný životní styl moderního člověka vede k překyselení organismu. Důsledkem překyselení je pak stárnutí, nemoci a předčasné umírání. Přitom lék na tento problém není zdaleka tak náročný. Stačí obnovit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle. Znamená to dodržovat program k odkyselení organismu, jehož nezbytnou součástí je úprava jídelníčku, kdy se klade důraz na příjem zásaditých látek. Vyvážená kyselozásaditá strava by měla v dostatečném množství obsahovat ovoce, zeleninu, jogurty, minerální látky, stopové prvky a nezbytný vitamin C. Tak může člověk dospět k dlouhověkosti, která mu byla původně dána do vínku.
09.09.2015    Zdroj: Web obalkyknih.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)